НОВИНИ

 

2016 година

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари - гр. Пловдив
   

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ПРОЛЕТ е една от най-красивите прояви в календара на Международен панаир Пловдив. Тя се организира от 1998 година и се превърна в притегателен център за професионалисти и любители в сферата на градинарството и озеленяването. ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2016 се проведе от 30 март до 3 април 2016 г., и събра производители и търговци с техните клиенти. Представянето на продукта "Байкал ЕМ1" бе посрешнато подобаващо от производителите на цветя, както и от любители стопани на цветя и градини.

   

    

 

2016 година

Международно изложение AGRA 2016 - гр. Пловдив
 

Международната селскостопанска изложба АГРА е най-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа. Нейното 25-о издание се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година. АГРА се организира от Международен панаир Пловдив под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България и със съдействието на Селскостопанската академия. Одобрена е от Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI) - доказателство, че се организира според световните стандарти. Представен бе микробиологичния продукт "Байкал ЕМ1". Продуктът намери своите партньори измежду производители на селскостопанска продукция, животновъди и земеделци. Участието ни показа големия интерес към био и еко земеделие и приложението на "Байкал ЕМ1" в тези сектори.

   

2016 година

Международно изложение Пчеларство 2016 - гр. Плевен
 

Международното специализирано изложение – договаряне ПчеларствоПлевен 2016 се проведе от 10 до 14 февруари 2016 година в град Плевен. Традиционно на изложението се представят фирми от България, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Англия, Полша, Франция, Финландия, Италия, Румъния, Унгария, Белгия, Украйна, Дания, Китай. Представен бе микробиологичния продукт "Байкал ЕМ1" както и неговото приложение в пчеларството. Участието ни на изложението бе посрешнато с голям интерес от пчеларите в България и чужбина. Бяха открити нови хоризонти за контакти и приложение на продукта в този бранш.

 

    

  

2015 година

Многофункционалния микробиологичен препарат Байкал ЕМ1 бе обявен за Победител в Конкурса за Иновации на Международния панаир в Пловдив и награден с почетен диплом и златен медал.
        

 

2011 година

Органо-минералната система ускорява разлагането на остатъците в полето след жътвата
   

Под въздействието на ефективни микроорганизми и азот нарязаната слама бързо се превръща в хумус. Сламата от пшеницата и останалите зърнени култури е източник на органични вещества за храна на растенията. Всеки тон слама заедно с корените може да върне в почвата 3,8 кг фосфор, 13 кг калий, 4,2 кг калций, 0,7 кг манган и редица микроелементи .. повече

Подреди по